Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın cepheı silsile yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna alınması kolaylaşır ve daha bir araba hüsran vermesi önlenir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate alınarak lüzumlu nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu konum sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Mono blok beden yapısı dal sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Bapnın estetik dokuması ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, munis fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne selim ürkü Yangın Kapısı pas kolu bulunmasıdır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öteki özelliği kilit + karakol seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya yakın ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak değustalıkmektedir. Kapıların Yangın Merdiveni Kapısı yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda değkârmektedir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış Yangın Çıkış Kapısı bapsı boyanabilir.

Report this wiki page